СС71 Кристал сија светло сива кварца кухиња кабинет и пултови

СС71 Кристал сија светло сива кварца кухиња кабинет и пултови

Мислим Индустриес Цорпоратион Лимитед је један од водећих Кина сс71 кристал сија светло сива кварца кухиња кабинет и пултови произвођача, добродошли на велико јефтин сс71 кристал сија светло сива кварца кухиња кабинет и пултови од Кристал сс71 нам фабрику и потврду...

Пошаљи упитChat Now

Мислио Индустриес Цорпоратион Лимитед је један од водећих Кина сс71 кристал сија светло сива кварца кухиња кабинет и пултови произвођаче, добродошли на велико јефтин сс71 кристал сија светло сива кварца кухиња кабинет и пултови од нам фабрику и потврду сс71 кристал сија светло сива кварца кухиња кабинет и пултови цена са нама.

СС71 Кристал сија светло-сива

Опис производа

Име производа

Вруће продаје створили кварца камене СС71

Дебљина (мм)

12мм, 15мм, 18мм, 20мм, 30мм Вештачка кварцни камен

Сизе (мм ) плоче

3200x1600мм , 3000x1600мм. Доступно у твој потребне величине

Стил

Модерна високог квалитета Вештачка кварцни камен

Боја

Црна , плаву, беле, црвене, розе, Броwн, жуто, Греy, зелену, итд.

Ивица

Рељеф , стан, Буллносе, рез, итд. Вештачка кварцни камен

Заврши

Полиран , Хонед, Фламед, Бусххаммеред, итд. Вештачка кварцни камен

Употреба:

Хотел , дом декорација, Бар декорација, итд.Вештачка кварцни камен

Какав је вештачко кварцни камен

Вештачка кварца је синтетизовао са киселином опране 93% високе чистоће кварцни камен, 7% полимеру и малу количину неорганске пигмента под вакум стање, као и кроз хетерогених материјала агрегације технологију.

Познат као камен модификована, вештачка мермер је мешавина марблепоwдер, смоле и пигмента бацила користи вакуумским осцилација за формирање блока. Плоче су затим произвео резање, брушење и полирање. Сомефацториес је развио посебну, ниске вискозности, средње снаге полиестер смоле за унапређивање чврстоћу, снагу и сјај за усне, као и да се смањи wатерабсорптион.


Декорација случај

Обрада ивица
Hot Tags: сс71 кристал сија светло сива кварца кухиња кабинет и пултови, Кина, произвођача, фабрика, велепродаје, јефтин, трошак
Сродни производи
Истрага